Handelsbetingelser

Betaling
Glutenfree Kids modtager betaling via MobilePay efter bestilling.

 

Levering
Glutenfree Kids afsender ordrer inden for 2-4 hverdage, efter bestillingen er bekræftet. 

Glutenfree Kids sørger for levering med DAO (med mindre andet angives) til modtager på nærmeste udleveringssted jf. den adresse, der er angivet i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog, at DAO overholder levering. Glutenfree Kids kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos DAO. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Glutenfree Kids en ny leverance uden beregning.

Reklamationsret
Glutenfree Kids yder to års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Glutenfree Kids inden for rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Glutenfree Kids returneringsomkostninger i rimeligt omfang.


Ved enhver reklamation er Glutenfree Kids i sin ret til at kræve en fakturakopi eller en udskrift af den e-mail, der er modtaget ved bestillingen.

Der ydes to års reklamationsret, efter varen er modtaget.

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

mbm2105@outlook.dk

 

Glutenfree Kids v. Maj-Britt Møller
Østre Allé 6
9530 Støvring

 

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer, som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Glutenfree Kids har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto.

 

Disse oplysninger er ikke følsomme og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

 

Fortrydelsesret
Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag, de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde, som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto inden for få dage.


Du betaler selv returporto.

 

Varen skal returneres i samme stand og mængde. Du gøres opmærksom på, at varen ikke må være taget i brug, hvis den skal returneres, da dette formindsker værdien af varen.

 

Forhandlerrabat
Der ydes forhandlerrabat til boghandlere efter nærmere aftale. Videresalg til biblioteker er ikke omfattet af nogen rabataftale. For bestilling eller spørgsmål kontakt venligst: mbm2105@outlook.dk.