Køb bogen

GRATIS

FRAGT

Familie med cøliaki
Pris: 149 kr.
 
*GRATIS FRAGT i Danmark*
Sådan bestiller du: 

Du bestiller ved at sende en besked til os i kontaktformularen. Husk at skrive dit fulde navn og adresse i beskedfeltet. 

Sådan betaler du: 

Send beløbet (149,- pr. bog) via MobilePay til

 

24 29 58 23

Skriv samme navn i overførslen som i beskeden nedenfor, så vi kan se, at det er dig, som har betalt.

Når vi har modtaget din besked og din betaling, sender vi en bekræftelse tilbage til dig på den email, du har angivet, og sender bogen af sted inden for 2-4 arbejdsdage. 

Ja tak,
jeg vil gerne bestille Danmarks flotteste familiebog om cøliaki

Tusind tak!

Hvad handler bogen om?

"Vi kan ikke tåle gluten" er en ny, dansk, illustreret børne- og familiebog om cøliaki og livet uden gluten.

 

I familien Møller lever Amalie på 11, Julius på 15 og Maj-Britt på 48 et glutenfrit liv. Det er ikke altid let, især ikke for børn, som måske står alene og ikke kender andre i samme situation. Bogen forklarer om cøliaki, gluten og mad og giver masser af fif til, hvordan man gør fx i skolen, på rejser og derhjemme. Familien Møller deler gavmildt ud af deres erfaringer på godt og ondt med det formål at give børn og familier den bedst mulige start på et liv uden gluten.

Bogen er skrevet i øjenhøjde til større børn, som selv kan læse og forstå, men egner sig også fint til højtlæsning. De mange billeder, illustrationer og farver gør bogen spændende både at læse og kigge i. Bagest er der også et kapitel til forældre.

 

Denne bog kan også sagtens være til hjælp for dem, som har fået hvedeallergi, glutenallergi og hudsygdommen dermatitis herpetiformis. De skal nemlig også lære, hvordan man bedst undgår gluten i hverdagen. 

 

Psst!

Husk at købe en ekstra bog til bedsteforældre eller andre, som også skal lære mere om cøliaki. 

 

*GRATIS FRAGT I DANMARK*

 

Format: Hardback, garnhæftet (høj, slidstærk kvalitet)

Størrelse: 170x230 mm

Sidetal: 80 sider

Handelsbetingelser